Bouwtent over speeltuin

Bouwtent over speeltuin

Afgelopen week hebben wij een bouwtent over een speeltuin geplaatst. De tent moest 1 meter verhoogd worden en middenin de speeltuin stond een boom. Bouwtent heeft de nodige aanpassingen aan de tent uitgevoerd, zodat de aannemer zonder problemen de vloer van de speeltuin kon aanleggen.
Verwarmde tent.

Verwarmde tent.

De grote kracht van bouwtent is om voor iedere denkbare situatie de juiste oplossing te bedenken. Hier heeft bouwtent voor een oplossing gekozen om een verrijdbare tent volledig op temparatuur te houden doormiddel van 4 grote diesel kachels. De temparatuur van de tent kwam ook midden in de winter niet onder de 10 graden op vloer niveau.
Overkapping aanbouw

Overkapping aanbouw

Bouwtent levert tenten op maat. Dit mooie project hebben wij mogen plaatsen voor een aannemer die op de aanbouw van het huis licht koepels moest plaatsen en het volledige dak heeft gerenoveerd. Bouwtent heeft er voor gezorgd dat er voldoende hoogte en droge werkruimte was. Hierdoor heeft de aanemer geen dag verloren in zijn planning door weersinvloeden.
Tent straal werkzaamheden

Tent straal werkzaamheden

Bouwtent is gevraagd om een overkapping te plaatsen voor straal- en poedercoatwerkzaamheden. Zeer belangrijk voor de opdrachtgever was in deze dat de componenten droog bleven. Maar ook moest er meer dan voldoende frisse lucht aanwezig zijn. bouwtent heeft er voor gekozen om een vrij grote overkapping te plaatsen zodat er voldoende overkapping was maar de tent toch mooi open kon blijven zonder inslag regen op de werkplek.
Semi permanente tent

Semi permanente tent

Door een groot transportbedrijf was bouwtent gevraagd om mee te denken voor een tijdelijke opslagruimte. De werktent moet verhuurt worden voor een periode van anderhalf jaar. Ook moest de tent geschikt zijn om een heftruck van 2,50 meter hoog in en uit te kunnen laten rijden. Bouwtent heeft besloten om een tent met een vaste overhead deur te plaatsen. Deze overhead deur is electrisch bedienbaar.
Overkapping speeltuin

Overkapping speeltuin

Uiteraard kan er ook in de winter een speeltuin voorzien worden van een rubber ondervloer. De gemeenten rotterdam heeft er voor gekozen omdat in de wintermaanden te doen. Bouwtent mocht de tenten leveren en verwarmen tot de juiste temperatuur zodat de vloer ook goed uit kon harde.
Verrijdbare tent over spoor

Verrijdbare tent over spoor

Bouwtent levert vaak tenten die verplaatsbaar zijn. Dit heeft als grote voordeel dat er niet gewerkt hoeft te worden met een hele grote tent. Hier heeft Bouwtent een verrijdbare tent geplaatst die elke dag een stuk verplaatst kon worden. Dit zorgde voor een droge werkvloer over een groot aantal meters.
Developed by U-Lab | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden