Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Bouwtenten

Bij Bouwtent bieden wij hoogwaardige bouwtenten die perfect aansluiten op jouw bedrijfsactiviteit. Met onze persoonlijke betrokkenheid en flexibele oplossingen zorgen we voor de ideale ruimte. Onze tenten hebben unieke eigenschappen en formaten, waardoor we aan al jouw specifieke eisen kunnen voldoen. Bovendien voldoen onze tenten aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren we kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Deze tenten worden vooral gebruikt om bouwprojecten te overkappen. De tent is volledig afsluitbaar waardoor regen en wind geen invloed hebben op het bouwproject. Optioneel zijn deze tenten te voorzien van verwarming en verlichting. 

Duurzaam & stevig

Flexibel & aanpasbaar

Snelle montage & demontage

Veelzijdig gebruik

Modulaire ontwerpen

Professionele uitstraling

Maatwerkoplossingen

Betrouwbare service

Veelzijdige inzetbaarheid van bouwtenten

Bouwtenten zijn de ruggengraat van talloze industriële en zakelijke toepassingen en bij Bouwtent begrijpen we het belang van flexibiliteit en functionaliteit. Onze bouwtenten bieden stevige, ruime oplossingen voor een breed scala aan behoeften, en ze kunnen zelfs worden verwarmd om optimale werkcondities te garanderen.

Of je nu een tijdelijke werkplaats, opslag- of een winkelruimte nodig hebt. Onze bouwtenten zijn ontworpen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Ze zijn gebouwd om zware belastingen te weerstaan, ongeacht of het gaat om materialen, apparatuur of mensen die erin werken.

Wat deze bouwtenten echt veelzijdig maakt, is hun vermogen om te worden verwarmd. Met verschillende verwarmingsopties beschikbaar, kunnen onze bouwtenten een comfortabele omgeving bieden, zelfs in koude weersomstandigheden. Dit is van cruciaal belang voor werkzaamheden die het hele jaar door moeten plaatsvinden.

Kortom, onze bouwtenten zijn meer dan alleen tijdelijke structuren; ze zijn aanpasbare en verwarmbare ruimtes die voldoen aan de eisen van moderne bedrijven. Bouwtent begrijpt het belang van veelzijdigheid, duurzaamheid en comfort in bouwtenten en biedt oplossingen die aan al deze eisen voldoen.

Specificaties

Breedtes

3 t/m 40 meter

Zijhoogte

200 cm t/m 500 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

9 m2 t/m 5000 m2

Opties

Vloeren, verwarming, verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Bouwtent. Onze bouwtenten voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. We werken volgens de richtlijnen van de NEN (Nederlandse Norm) en zorgen ervoor dat onze tenten voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn we gecertificeerd volgens de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers), wat aangeeft dat we ons inzetten voor veilig werken en een gezonde werkomgeving.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Zijn jullie bouwtenten aanpasbaar aan specifieke projectvereisten?

Ja, onze bouwtenten zijn modulair en aanpasbaar. We kunnen de grootte, configuratie en accessoires aanpassen om te voldoen aan jouw specifieke projecteisen. Neem contact op met ons team voor maatwerkopties.

Zijn de bouwtenten bestand tegen slecht weer?
Absoluut! Onze bouwtenten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen en sneeuw. Ze zijn stevig en duurzaam gebouwd om bescherming te bieden, ongeacht het weer.
Bieden jullie opties voor zowel huren als leasen of kopen van bouwtenten?

Ja, bij Bouwtent begrijpen we dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij flexibele opties, waaronder verhuur, leasing en aankoop van onze bouwtenten. Zo kun je de oplossing kiezen die het beste past bij jouw budget en projectbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties.

Zijn de bouwtenten brandveilig?
Ja, onze bouwtenten zijn gemaakt van brandvertragende materialen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. We zorgen ervoor dat al onze tenten voldoen aan de vereiste brandveiligheidsnormen.

UITGELICHT PROJECT

Bouwtent over een zwembad

Op dit project hebben we een bouwtent over een zwembad geplaatst, zodat de aannemer de wanden en vloer van het zwembad kon vernieuwen zonder last te hebben van regen en wind.