Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Overkappingen

Bij Bouwtent bieden wij hoogwaardige overkappingen die perfect aansluiten op jouw bedrijfsactiviteit. Met onze persoonlijke betrokkenheid en flexibele oplossingen zorgen we voor de ideale ruimte. Onze overkappingen hebben unieke eigenschappen en formaten, waardoor we aan al jouw specifieke eisen kunnen voldoen. Bovendien voldoen onze tenten aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren we kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Duurzaam & stevig

Snel geïnstalleerd

Veilig & betrouwbaar

Flexibel & modulair

Weerbestendig & waterdicht

Comfortabel & stabiel

Professionele uitstraling

Maatwerk mogelijk

Veelzijdige inzetbaarheid van overkappingen

 

Onze overkappingen bieden veelzijdige oplossingen om een tijdelijk ruimtegebrek op te lossen. We kunnen  vaak binnen enkele dagen een extra ruimte creëren om producten op te slaan of een oplossing bedenken om altijd droog te kunnen laden en lossen.

De veelzijdigheid van onze overkappingen betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een langdurige bedrijfsoplossing, onze tenten zijn flexibel en efficiënt.

Met Bouwtent ben je verzekerd van hoogwaardige en veelzijdige inzetbare overkappingen die jouw bedrijf voorzien van de benodigde bedrijfsoplossingen. Of het nu gaat om een werktent, opslagtent of doorwerktent, onze tenten zijn ontworpen om te presteren en jouw bedrijf vooruit te helpen.

 

 

Specificaties

Breedte

3 t/m 40 meter

Zijhoogte

200 cm t/m 500 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

9 m2 t/m 5000 m2

Opties

Verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bouwtent staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze vloeren voldoen aan de strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze tentvloeren voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Zijn jullie overkappingen aanpasbaar aan specifieke projectvereisten?

Ja, onze overkappingen zijn modulair en aanpasbaar. We kunnen de grootte, configuratie en accessoires aanpassen om te voldoen aan jouw specifieke projecteisen. Neem contact op met ons team voor maatwerkopties.

Zijn de overkappingen bestand tegen slecht weer?

Absoluut! Onze overkappingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder wind, regen en sneeuw. Ze zijn stevig en duurzaam gebouwd om bescherming te bieden, ongeacht het weer.

Zorgen jullie voor het transport en de logistiek van de overkappingen?

Ja, wij regelen het transport en de logistiek van de overkappingen. 

Zijn de overkappingen brandveilig?

Ja, onze overkappingen zijn gemaakt van brandvertragende materialen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. We zorgen ervoor dat al onze tenten voldoen aan de vereiste brandveiligheidsnormen.

Bieden jullie opties voor zowel huren als leasen of kopen van overkappingen?

Ja, bij Bouwtent begrijpen we dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij flexibele opties, waaronder verhuur, leasing en aankoop van onze bouwtenten. Zo kun je de oplossing kiezen die het beste past bij jouw budget en projectbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties.

UITGELICHT PROJECT

Semi permanente tent

Op dit project hebben we een semi permanente tent gebouwd met sandwich wanden en daken.