Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Vluchtelingententen

Bij Bouwtent zijn we persoonlijk betrokken bij jouw wensen en behoeften. We bieden vluchtelingententen aan van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Onze vluchtelingententen hebben verschillende unieke eigenschappen en formaten om ingezet te kunnen worden voor verschillende doelen binnen de opvang van vluchtelingen. Deze tenten kunnen wij helemaal geïsoleerd leveren inclusief de benodigde verwarming en verlichting.  Je kan met deze tenten bijvoorbeeld een sanitairgedeelte, recreatieruimte of een eetzaal creëren.

Maatwerk

Unieke oplossing

Flexibele oplossing

Overal inzetbaar

Duurzame materialen

Volledig geïsoleerd

Snelle op- en afbouw

Voldoet aan NEN en VCA

Specificaties

Breedtes

3 t/m 40 meter

Zijhoogte

200 cm t/m 500 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

9 m2 t/m 5000 m2

Opties

Vloeren, verwarming, verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bouwtent staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze wanden voldoen aan de strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze wanden voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam