Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Geïsoleerde tenten

Bij Bouwtent zijn we persoonlijk betrokken bij jouw wensen en behoeften. We bieden geïsoleerde tenten van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Onze geïsoleerde tenten hebben verschillende unieke eigenschappen en formaten, waardoor ze perfect zijn voor jouw evenement of bedrijfsactiviteit.

Deze tenten zijn volledig geïsoleerd. Het dak is geïsoleerd met dubbele dakzeilen en een compressor. De dakzeilen worden opgeblazen met lucht, waardoor een goede isolatie ontstaat door de stilstaande lucht. De wanden worden opgebouwd met behulp van sandwichpanelen. Hierdoor is de tent volledig geïsoleerd en zal er geen last zijn van condenswater aan de binnenkant van de tent. Hierdoor is deze tent uitermate geschikt voor temperatuur-gevoelige producten.

 

Robuust & duurzaam

Snel op- & afgebouwd

Flexibel in formaat

Weersbestendig & waterdicht

Geïsoleerd

Geschikt voor alle seizoenen

Comfortabel & veilig

Professionele uitstraling

Geïsoleerde tenten

Onze geïsoleerde tenten bieden veelzijdige oplossingen voor diverse bedrijfstoepassingen. Of je nu op zoek bent naar een werktent voor bouwprojecten, een opslagtent voor materialen en apparatuur, of een doorwerktent om ongeacht het weer productief te blijven, onze geïsoleerde tenten leveren wat je nodig hebt.

Onze geïsoleerde tenten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne bedrijven. Ze bieden een gecontroleerde en comfortabele omgeving, zelfs in extreme weersomstandigheden, zodat jouw werknemers efficiënt kunnen werken zonder onderbrekingen. Dit maakt ze ideaal voor doorwerkprojecten, waarbij productiviteit van het grootste belang is.

Bovendien zijn onze geïsoleerde tenten ook uitstekend geschikt als opslagtenten. Ze bieden een veilige en beschermde ruimte voor het bewaren van zware materialen en waardevolle apparatuur. Of je nu tijdelijke opslagruimte nodig hebt voor bouwmaterialen of voorraadbeheer, onze tenten voldoen aan de eisen van jouw bedrijf.

De veelzijdigheid van onze geïsoleerde tenten betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een langdurige bedrijfsoplossing, onze tenten zijn flexibel en efficiënt.

Met Bouwtent ben je verzekerd van hoogwaardige geïsoleerde tenten die jouw bedrijf voorzien van de benodigde bedrijfsoplossingen. Of het nu gaat om een werktent, opslagtent of doorwerktent, onze tenten zijn ontworpen om te presteren en jouw bedrijf vooruit te helpen.

 

Vluchtelingententen

We bieden vluchtelingententen aan van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Onze vluchtelingententen hebben verschillende unieke eigenschappen en formaten om ingezet te kunnen worden voor verschillende doelen binnen de opvang van vluchtelingen. Deze tenten kunnen wij helemaal geïsoleerd leveren inclusief de benodigde verwarming en verlichting.  Je kan met deze tenten bijvoorbeeld een sanitairgedeelte, recreatieruimte of een eetzaal creëren.

Specificaties

Breedtes

3 t/m 40 meter

Zijhoogte

200 cm t/m 500 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

9 m2 t/m 5000 m2

Opties

Vloeren, verwarming, verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bouwtent hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Onze paviljoen tenten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van de juiste certificeringen. Zo zijn onze tenten onder andere NEN-EN 13782 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van tijdelijke constructies. Dit betekent dat de constructie veilig is en dat er bijvoorbeeld rekening is gehouden met belastingen en stabiliteit.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Wat zijn de toepassingen van werktenten, opslagtenten, doorwerktenten en lastenten?

Onze werktenten bieden tijdelijke werkruimtes voor bouwprojecten en industriële activiteiten. Opslagtenten dienen als veilige en ruime opslagfaciliteiten voor goederen en apparatuur. Doorwerktenten zorgen voor productiviteit, zelfs bij ongunstig weer, terwijl lastenten worden gebruikt voor zwaar industrieel werk en projecten.

Kunnen de tenten worden verwarmd voor gebruik in koude omstandigheden?

Ja, onze tenten kunnen worden uitgerust met efficiënte verwarmingssystemen om comfortabele omstandigheden te bieden, zelfs bij lage temperaturen. Zo kun je het hele jaar door gebruikmaken van onze tenten, ongeacht het seizoen.

Bieden jullie opties voor zowel huren als leasen of kopen van bouwtenten?

Ja, bij Bouwtent begrijpen we dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij flexibele opties, waaronder verhuur, leasing en aankoop van onze bouwtenten. Zo kun je de oplossing kiezen die het beste past bij jouw budget en projectbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties.

Wat zijn de voordelen van het huren van een werktent, opslagtent, doorwerktent of lastent?

Het huren van een bouwtent biedt flexibiliteit, omdat je de tent kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw project zonder de kosten en zorgen van eigendom. Het is een kosteneffectieve optie voor tijdelijke oplossingen.

UITGELICHT PROJECT

Geïsoleerde tenten

Wij zijn trots op onze nieuwe aanwinst “geïsoleerde tenten”. De daken en wanden zijn beiden geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat onze tenten winterproof en windbestendig zijn. Dit is geen overbodige luxe met de weersveranderingen de laatste jaren. Tevens zorgen geïsoleerde tenten ervoor dat er minder gestookt hoeft te worden. In zeer korte tijd kunnen wij grote hallen bouwen, uitermate geschikt voor korte maar ook langdurige projecten.