Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Uitgelicht project

Semi permanente tent

Bij Bouwtent zijn we persoonlijk betrokken bij jouw wensen en behoeften. We bieden semi permanente aluhallen van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Onze semi permanente tenten hebben verschillende unieke eigenschappen en formaten, waardoor ze perfect zijn voor jouw bedrijfsactiviteit.

De semi permanente tent is bijna een permanente hal. Voor deze tent is geen fundering nodig, waardoor de aanvraag van een vergunning sneller is geregeld. De tent is opgebouwd uit een stalen geraamte en de wanden en daken zijn volledig geïsoleerd met sandwichpanelen.

 

Maatwerk

Unieke oplossing

Volledig geïsoleerd

Overal inzetbaar

Duurzame materialen

Kort vergunningstraject

Snelle op- en afbouw

Voldoet aan NEN en VCA

Veelzijdige inzetbaarheid van bouwtenten

Onze semi-permanente tenten bieden een scala aan bedrijfsoplossingen die inspelen op de behoeften van moderne ondernemingen. Of je nu op zoek bent naar uitgebreide opslagmogelijkheden, ruimte voor industriële activiteiten, of een multifunctionele bedrijfsruimte, onze aluhallen bieden de perfecte oplossing.

Onze semi-permanente tenten zijn ontworpen met duurzaamheid en veelzijdigheid in gedachten. Ze bieden een robuuste en beschermde omgeving voor allerlei toepassingen, van opslag van grote ladingen tot industriële werkprocessen. Dankzij hun modulaire ontwerp kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Deze tenten zijn ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan semi-permanente structuren die kunnen worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van het bedrijf evolueren. Ze bieden een kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor langdurige bedrijfsvoering.

Of het nu gaat om het huisvesten van machines, het opslaan van voorraden, het creëren van een productieruimte, of het organiseren van evenementen, onze semi-permanente tenten leveren betrouwbare resultaten. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden en bieden een gecontroleerde omgeving die voldoet aan de vereisten van jouw bedrijf.

Bij Bouwtent begrijpen we de noodzaak van flexibele en duurzame bedrijfsoplossingen. Onze semi-permanente tenten bieden jou de ruimte en functionaliteit die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en te gedijen. Of het nu gaat om opslag, productie of evenementen, onze tenten zijn de ideale keuze voor moderne ondernemingen

Specificaties

Breedtes

10 m

Zijhoogte

230 cm

Nokhoogte

393 cm – 475 cm

Oppervlakte

.. m2

Opties

Vloeren, verwarming, verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bouwtent staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze wanden voldoen aan de strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze wanden voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

UITGELICHT PROJECT

Semi permanente tent

Op dit project hebben we een semi permanente tent gebouwd met sandwich wanden en daken.