Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Veelgestelde vragen

Uitgelicht project

Opslagtenten

Bij Bouwtent bieden wij hoogwaardige opslagtenten die perfect aansluiten op jouw bedrijfsactiviteit. Met onze persoonlijke betrokkenheid en flexibele oplossingen zorgen we voor de ideale ruimte. Onze tenten hebben unieke eigenschappen en formaten, waardoor we aan al jouw specifieke eisen kunnen voldoen. Bovendien voldoen onze tenten aan de hoogste veiligheidsnormen en leveren we kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Deze tenten worden vooral gebruikt om goederen op te slaan of als showroom. De tent is volledig afsluitbaar waardoor regen en wind geen invloed hebben op de goederen. Optioneel zijn deze tenten te voorzien van een vloer, deuren, verwarming en verlichting.

Flexibel

Weerbestendig

Maatwerkoplossingen

Aanpasbaar

Veelzijdig

Persoonlijk betrokken

Snel opgezet

Hoogwaardige kwaliteit

Veelzijdige inzetbaarheid van opslagtenten

Opslagtenten zijn de ruggengraat van talloze industriële en zakelijke toepassingen en bij Bouwtent begrijpen we het belang van flexibiliteit en functionaliteit. Onze opslagtenten bieden stevige, ruime oplossingen voor een breed scala aan behoeften, en ze kunnen zelfs worden verwarmd om optimale werkcondities te garanderen.

Onze opslagtenten zijn ontworpen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Ze zijn gebouwd om zware belastingen te weerstaan, ongeacht of het gaat om materialen, apparatuur of mensen die erin werken.

Wat deze opslagtenten echt veelzijdig maakt, is hun vermogen om te worden verwarmd. Met verschillende verwarmingsopties beschikbaar, kunnen onze opslagtenten een comfortabele omgeving bieden, zelfs in koude weersomstandigheden. Dit is van cruciaal belang voor de producten die opgeslagen moeten worden.

Kortom, onze opslagtenten zijn meer dan alleen tijdelijke structuren; ze zijn aanpasbare en verwarmbare ruimtes die voldoen aan de eisen van moderne bedrijven. Bouwtent begrijpt het belang van veelzijdigheid, duurzaamheid en comfort in opslagtenten en biedt oplossingen die aan al deze eisen voldoen.

 

Specificaties

Afmetingen

3 t/m 40 meter

Zijhoogte

200 cm t/m 500 cm

Nokhoogte

393 cm – 706 cm

Oppervlakte

9 m2  tot 5000 m2

Opties

Vloeren, verwarming, verlichting

Veiligheid en kwaliteit

Bij Bouwtent staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze verlichting voldoet aan strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze verlichting voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

Offerte opvragen

1Contactgegevens
2Datum en gelegenheid
3Mogelijkheden
4Opmerkingen
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Kan ik de stretchtent zelf opzetten?

Ja, het is mogelijk om de stretchtent zelf op te zetten met behulp van onze duidelijke instructies. Indien gewenst, kunnen wij ook zorgen voor de volledige opbouw en afbouw van de tent.

Zijn de stretchtenten waterdicht?

Ja, onze stretchtenten zijn gemaakt van waterdicht materiaal en bieden bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden.

Wat is de maximale capaciteit van de stretchtenten?

De capaciteit van onze stretchtenten varieert, afhankelijk van het formaat en de opstelling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik de tenten huren voor langere periodes?

Ja, wij bieden flexibele verhuuropties, variërend van korte termijn tot langdurige verhuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

UITGELICHT PROJECT

Opslagtent

Op dit project hebben we een opslagtent gebouwd om diverse producten droog te kunnen opslaan.