Mogelijkheden

Specificaties

Veiligheid en kwaliteit

Verwarming en verlichting

Bij Bouwtent zijn we persoonlijk betrokken bij jouw wensen en behoeften. We bieden verwarmingssystemen van hoogwaardige kwaliteit aan, ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Onze verwarmingssystemen hebben verschillende unieke eigenschappen en formaten, waardoor ze perfect zijn voor jouw bedrijfsactiviteit.

Voor verlichting hebben wij ook een breed scala aan verlichtingsopties om aan jouw vereisten te voldoen. Of het nu gaat om algemene, functionele of subtiele  verlichting, wij hebben voor iedere verlichtingsbehoefte een oplossing. 

 

 

Diverse soorten verwarming

Diverse soorten verlichting

Energiezuinig

Snelle montage

Weersbestendigheid

Veelzijdige inrichting

Grote ruimtecapaciteit

Hoogwaardige kwaliteit

Verlichting voor tenten: creëer de perfecte atmosfeer

Verlichting speelt een cruciale rol bij het transformeren van tenten in sfeervolle en functionele ruimtes. Of je nu een evenement plant, een tijdelijke werkplek inricht, of een opslagtent gebruikt, de juiste verlichting is essentieel voor het creëren van de gewenste ambiance en het waarborgen van veiligheid.

Bij Bouwtent begrijpen we dat de verlichtingsbehoeften van elke situatie kunnen variëren. Daarom bieden we een breed scala aan verlichtingsopties om aan al jouw vereisten te voldoen. Onze verlichtingssystemen zijn ontworpen om efficiënt en flexibel te zijn, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke kenmerken van jouw tent.

Of je nu subtiele verlichting wilt voor een demonstratieruimte, heldere werkverlichting voor een bouwproject, of algemene verlichting voor een tentoonstelling, wij hebben de oplossing. Onze verlichtingssystemen zijn ook energiezuinig, wat zorgt voor kostenbesparingen zonder in te boeten aan helderheid.

Daarnaast streven we naar veiligheid in onze verlichtingsopties. Goed geplaatste verlichting zorgt ervoor dat gasten en medewerkers zich veilig kunnen bewegen, zelfs bij weinig licht.

Kortom, onze verlichting voor tenten draagt bij aan de functionaliteit en sfeer van elke ruimte. Bij Bouwtent begrijpen we dat verlichting een essentieel onderdeel is van elke tentopstelling, en we bieden oplossingen die aan jouw verwachtingen voldoen. Creëer de perfecte ambiance in jouw tent met onze verlichtingsopties.

  Veiligheid en kwaliteit

  Bij Bouwtent staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze verwarmingen voldoen aan de strenge normen en richtlijnen die worden gesteld door de NEN (Nederlandse Norm) en VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Hierdoor kunnen we garanderen dat onze verwarmingen voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten en diensten.

  Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ons personeel voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat is een bewijs van onze inzet voor veilig en gezond werken voor onze klanten.

  Offerte opvragen

  1Contactgegevens
  2Datum en gelegenheid
  3Mogelijkheden
  4Opmerkingen
  Naam(Vereist)
  Bedrijfsnaam

  UITGELICHT PROJECT

  Verwarming tent

  Een tent kan op vele manieren verwarmd worden. Een effectieve manier van verwarmen is d.m.v. sokkels die in de nok van de tent geplaatst worden. Deze sokkels vol geblazen met warme lucht en door hele kleine gaatjes in de stof wordt de warme lucht goed verdeeld over de gehele tent en zorgt dan voor een aangename warmte.